Over Angelique

Mijn passie voor yoga begon zoals bij velen puur fysiek. Ik deed het vooral voor de Asanas(houdingen) om strakker en flexibeler te worden. Ook de rust en ontspanning die ik ervaarde was erg fijn. 

Sinds mijn 23e ben ik gaan reizen en veel nieuwe werelden opende zich voor me. Ik heb 2,5 jaar door Azië en Australië gereisd en heb tijdens mijn reis vele culturen leren kennen en mooie ervaringen opgedaan, waaronder Yoga. Yoga bleef altijd in mijn achterhoofd spelen want ik wist diep van binnen dat het zoveel helende effecten heeft. 
Daardoor besloot ik op mijn 24e om Yoga en Meditatie onderdeel te maken van mijn dagelijkse gewoontes. Dit heeft zoveel in mij losgemaakt. Ik begon echt de helende effecten te ervaren. De kracht in mezelf terug te vinden. Zelfliefde op diepere niveaus te ervaren. Bewustwording dat er veel angsten en oude overtuigingen in me zitten die mijn persoonlijke groei enorm belemmeren. Bewustwording dat ik zelf de kracht heb om dat te veranderen.

Na 8 maanden besloot ik om naar India te gaan. Daar heb ik in Rishikesh, India mijn yoga teacher certificaat gehaald en ben ik gespecificeerd in Vinyasa flow yoga. India is het geboorteland van Yoga en dit was een grote droom van mij. 
Het is zo bijzonder en mooi om te ervaren hoe yoga deel is van de Indiase cultuur. Ze leven zo vanuit hun hart en zijn zo genereus. Iedereen is gelijk en wordt ook zo behandeld. Dat was mijn persoonlijke ervaring in Rishikesh. 

Tevens heb ik 2 keer Vipassana ervaren in Thailand en een keer in India. Vipassana is een methode waarbij je 10 dagen in stilte verblijft, 2 maaltijden per dag consumeert en minimaal 8 – 10 uur mediteert. Deze ervaringen zijn heel uitdagend maar geven uiteindelijk zoveel voldoening. 
Bewustwording en mentale kracht. Ze hebben me ook geleid naar een veganistische levensstijl. 

Rust en balans dagelijks ervaren is zoiets moois. Iets wat voor iedereen beschikbaar is. Altijd hebben we de keuze om terug te komen in het moment. Yoga is echt een levensstijl. Waar ik enorm gepassioneerd over ben. Graag deel ik mijn passie en ervaring met eenieder die daar open voor staat. 

Namaste

Angelique

© 2021

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram