Over Diana

Visie : Alle levenslessen leiden ergens naartoe, en als je eens de tijd neemt om achterom te kijken, de details te ontrafelen, weet je wat je te doen staat.  Jij bent het zelf die de beslissingen neemt over je eigen leven, nu en in de toekomst. Verbind je ratio (hoofd) met je emotie (hart) en je intu├»tie (hara). 

Ik heb in mijn leven op diverse plaatsen in Nederland, Engeland en Spanje gewoond en daar ook veel interessante mensen ontmoet. Sinds 2017 woon ik in het mooie West Friesland. Mijn kinderen groot en zelfstandig, wonen aan de andere kant van het land.  

Yoga beoefen ik ruim 20 jaar, afwisselend actief en passief. Jaren later, na vele omzwervingen in sporten zoals bijvoorbeeld Judo en Dansen, ben ik weer op het (voor mij) juiste Yogapad. Ik volgde een klassieke yoga opleiding en een specialisatie Do-In yoga. Do-In heeft mijn gedachtenpatroon veranderd. Aan de ene kant versimpeld, vereenvoudigd, aan de andere kant verruimd, verdrievoudigd (of nog wel meer). Verbanden gelegd, die ik eerder niet zo zag of kon benoemen. 

Mijn leven is nu een mix van mijn opleidingen, werk en woonplaatsen, van management ondersteuning tot chinese geneeskunde en zullen dan ook onlosmakelijk deel uitmaken van de lessen, trainingen, workshops, massages en coaching trajecten, die ik geef. 

Laat je inspireren, voel je welkom. Liefs, Diana

© 2020

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram