Adem Coaching by Janneke

’Verander jouw adempatroon, en jouw leven verandert’’

Ademen is onlosmakelijk verbonden met emotie. Wanneer we iets niet willen voelen, is het eerste wat we doen onze adem inhouden. Soms is dit een moment, soms wanneer we heftige emoties ondergaan, kan het zijn dat we onze adem voor langere tijd vastzetten. 

Door alles wat we meemaken, ontwikkelt ieder van ons een eigen, uniek adempatroon. Daarin zijn blokkades opgetreden iedere keer dat we onze adem hebben ingehouden om niet te hoeven voelen. Dit kan leiden tot klachten. Fysieke klachten als vermoeidheid, pijn, slapeloosheid. Maar ook mentale klachten zoals depressiviteit, paniekaanvallen, fobieën en stress en burn-out klachten.

In een ademsessie breng ik je terug naar je oorspronkelijke ademhaling. Hierdoor worden blokkades opgeheven. Daar waar je ooit je adem inhield, ga je nu doorheen ademen. Het kan zijn dat je in een ademsessie oude emoties tegenkomt. Door hier doorheen te ademen, transformeer je deze emotie naar een hogere trilling in je lichaam. Hoe hoger de trilling van een emotie, hoe fijner deze voelt. Oude verhalen en patronen worden losgelaten en getransformeerd naar nieuwe energie en kracht. Na een ademsessie zijn deze energie en deze kracht direct goed voelbaar. Een ademsessie is een zeer effectieve heling voor lichaam en geest!

Lieve groet, Janneke Meessen contact: 06-41459574

© 2023

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram