De kracht van je stem (soul voice)

Ik geloof in de kracht van aanwezig zijn in je lichaam.
Luister naar je lichaam!
Ik ervaar dagelijks dat de kracht van verbinding begint in ons eigen lichaam, ons hart, onze wortels. De stevige bedding zit in jezelf. Met alles wat je bent, ben je prachtig. Vanuit die plek in onszelf kunnen we verbinding maken, met onze verlangens, liefde, dromen en een ander, als we dat willen.
Avonturier, creatieveling, dochter, zuster, engel, bengel, strijdster, moeder, levensgenieter…. ik ben het allemaal geweest en heb het allemaal gedaan en ik ben het allemaal nog altijd.
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en opleiding in Soul Voice®️, Sjamanistische verkenningen, mindfulness en De Kracht van je Stem.
In mijn workshops en ceremonies neem ik je me op reis naar de verbinding met jezelf, ontspanning en levensvreugde.

Ook geef ik stemmeditaties.

Stemmeditatie is een hele gemakkelijke manier om uit je hoofd en in je lijf te komen. Het heeft niets met zingen te maken, behalve dat je het beiden met je stem doet. Als je een stem hebt kan je stemmeditatie doen!

Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren (mag wel) en je hoeft ook geen ervaring te hebben met stemwerk (ook wel sounding genoemd). Hoe lekker het kan zijn om je te verbinden met je stem en je lichaam tegelijk kan je alleen zelf ervaren. Een bijkomend effect is dat je ademhaling vanzelf verdiept en regelmatiger wordt.

We gaan een meditatie op de 7 chakra’s doen, je stem hoeft niet mooi te klinken, hard of juist zacht te zijn, het gaat om de trilling die je chakra’s in beweging zet.
We eindigen met lekker liggen op je matje en het ontvangen van een stemheling.

Data; Zondag 6 en Zondag 27 maart
Tijd;  9.45 inloop, start 10.00 – 12.00
Meenemen; waterflesje, warme sokken, eventueel omslagdoek, comfortabele kleding
Bijdrage; € 19,50 http://www.dekrachtvanjestem.nl

© 2023

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram