Do-In Yoga

Bij deze Do-In Yoga les leer je te ontspannen en hierdoor herstel van je lichaam en geest te bevorderen. Voorbeelden uit het dagelijks leven worden gebruikt bij het kennismaken van de Meridianen in het lichaam, van brok in je keel tot zeer pijnlijke knieën en van steen op je maag tot een hernia. 

Je leert makkelijke posities voor thuis, visualisaties, meditaties, strekkingen en zelf-massage in een flow volgens de elementen, seizoenen, meridianen, Yin-Yang en Tao.

Do-In is de meest makkelijke en leukste manier van bewegen en tegelijkertijd jezelf massage geven ! Do-In betekent het laten stromen van energie door het bewegen van armen en benen. 

Do-In is bereikbaar voor iedereen, elk lichaam;  ook voor mensen met visuele of lichamelijke handicap. Do-In zorgt voor herstel en behoud van balans. Do-In werkt via de Meridianen, de energiestromen, in het lichaam. Do-In bevordert souplesse, vitaliteit, energie, adem-en lichaamsbewustzijn, versterkt en versoepelt lijf en ledematen en zorgt voor een betere spijsvertering en doorbloeding. Daarnaast helpt Do-In je bij je emotionele verwerkingsprocessen. 

Do-In, bewegingen/strekkingen hebben hun wortels in diverse Oosterse bewegingsvormen zgn. Martial Arts, zoals T’ai Chi en Qi-gong en therapieën, zoals Shiatsu en Acupunctuur, massage en meditatie.

© 2020

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram