Over Nascha

De passie voor het bewegen, je laten gaan, improviseren, al dan niet op muziek. Ik danste 5 dagen per week en behoorde tot de selectiegroep voor de vooropleiding voor het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Heb geproefd hoe het is om in musicals te dansen (o.a. “Chicago” en mocht ervaren hoe het is om te dansen met sterren als Pia Douwes en Stanley Burleson)

Toch ging mijn carrière een andere kant uit en maak ik deel uit van de dynamische zakelijke wereld en werk ik al jaren voor financiële instellingen.

In mijn vrije tijd gaf ik kinderen balletles en expressie. Tot voor kort danste ik nog steeds; klassiek, jazz, modern, streetdance en hiphop.

Voor een danser is Yoga bijna een logisch vervolg. Ik volgde diverse workshops bij verschillende docenten. In 2015 volgde ik de teacher-training Yin Yoga III bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil, om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen. Dit is een vervolg van mijn passie.

Ondertussen ben ik sinds juni 2019 gecertificeerd preventief masseur “Thai Yoga Massage”. Ik studeerde bij Thai Dee / Tirza Bottema; een zeer bevlogen docente met jaren ervaring. Een perfecte leermeester. Lees eens de effecten van een Thaise Yoga Massage op mijn website.

Kom langs in een Yin les of voor een TYMassage! Tame your monkey mind!!

In 2021 zowel de opleiding KES facilitator als KES coach succesvol afgerond bij Pepita Luiten; een zeer bijzonder persoon en een intense unieke manier van coachen en kennis overdragen. Ik was meteen enorm onder de indruk na een prive-sessie bij haar. Wil jij hier meer over weten? Zie kopje health & lifestyle.

Ik geloof dat yoga beoefend kan worden in alle levensomstandigheden, ook buiten de yoga-mat!

Liefs,

Nascha

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram