18 juni ’21 Sound Healing Schellinkhout Uitverkocht!!

Vrijdag 18 juni a.s.SOUNDHEALING in Schellinkhout!                                                                                Zoals beloofd is daar dan eindelijk de lang verwachte soundhealing by Maindrian. Een bijzonder mens die al heel jong zich verdiepte in o.a. het sjamanisme. In een prachtige landelijke omgeving temidden van de boomgaard rol je jouw matje uit en leidt Maindrian jou met zijn fijne stem. Maindrian stelt zich hieronder voor en vertelt iets over de soundhealing. Een mooie investering in jezelf voor deze zomer tegen een zeer gereduceerd tarief! Gezien de belangstelling en aanmeldingen vooraf nodigen wij jou uit te boeken via jouw Momoyoga. 

Wanneer: vrijdag 18 juni a.s. 19.30u. 

Investering: €20,- incl een kopje thee en een gezonde versnapering.

Even voorstellen
​Mijn naam is Maindrian Venbroek, sinds een aantal jaren ben ik bezig met ‘ sound healing’. Ik ben een gecertificeerde masseur; opgeleid door Hans Meihuizen,  een professional op het gebied van klankschaal therapie. Dankzij hem ben ik ingewijd op het pad als sound healer. Al een aantal jaren werk ik intensief met chakra’s, dit zijn energetische ‘wielen’ die verbonden zijn met de klieren van het lichaam. Tijdens de behandeling  werk ik met behulp van o.a. instrumenten en mijn helende stem specifiek met deze chakra’s. Dit zorgt ervoor dat u meer in balans bent, en eventuele blokkades worden weggenomen.
 Wat gebeurt er tijdens een SoundhealingEr kunnen inzichten over jezelf, bepaalde blokkades en patronen zichtbaar worden. Naast het individuele aspect van de ervaring is het een zeer verbindende groepsactiviteit.De verbindende factor is het simpelweg samen zijn en een ervaring ondergaan die woorden te boven gaan, deze ervaring heeft een ontwapenend effect. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat de unieke gelegenheid wordt gecreëerd om dingen die je niet meer dienen en met je meedraagt los te laten waardoor ontspanning en geluk ontstaat.Instrumenten die worden bespeeld

Een aantal voorbeelden zijn: stem, klankschalen, Santur, Didgeridoo, Crystal forks, Native Flute. Alvorens de soundhealing begint wordt de gelegenheid geboden om bewust een intentie te zetten.

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram