Nieuwsbrief Herfst 2022

“ Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail”                                                                         (Ralph Waldo Emerson)

Jessica

Helaas zal Jessica stoppen per direct met de lessen op vrijdagochtend. Ook via deze weg willen wij Jessica enorm bedanken voor al het moois ze bij YogaValley heeft gebracht en hoeveel rust en ontspanning zij heeft gegeven aan velen. Gelukkig is Jessica nog wel verbonden aan YogaValley als inval-docente. 

Heel veel succes met alles wat er op jouw pad komt. 

Check-In! Welcome to the world of YogaValley/New members

Zoals je wellicht ook al op Instagram & Facebook voorbij hebt zien komen; 3 lessen voor €25,- voor nieuwe leden! Het is echt bedoeld om nieuwe yogi’s over de streep te trekken te werken aan body, mind, spirit & soul! Keuze is vrij bij mij voor welke lessen! 3 verschillende, 3 x dezelfde….alles is goed. Neem dus gerust iemand mee, je buurvrouw, vriend of vriendin.  Inschrijven via MomoYoga. (kan via de website van YogaValley)

Volg YogaValley op Instagram voor updates en meest actuele acties, bijzonderheden. Check het verhaal en berichten op Instagram & Facebook! 

Zien we jou op de mat? 

Zaterdagochtend les 

Vanaf zaterdag 5 november a.s. is er weer yoga op zaterdagochtend! 09.30u tot 10.45u; Relax &Flow.

Het zal een mix zijn van verschillende yogastijlen, in een rustige flow. Voor iedereen toegankelijk. Voorlopig zal deze les worden gegeven door Nascha.

Kundalini ontwaken

Kundalini energie is een oeroude energie die iedereen meekrijgt bij zijn of haar geboorte. De Kundalini wordt gevisualiseerd als twee opgerolde slangen die langs de ruggenwervel langs de chakra’s omhoog klimmen. Als deze energie ontwaakt helpt het je om opnieuw de verbinding te voelen met jouw ziel.                                      

Dit natuurlijke proces schoont de chakra’s en is daarmee van invloed op jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk groei. 
-Het maakt nieuwe verbindingen aan en vergroot je bewustzijn
-Het helpt je hart te openen en je creativiteit te vergroten
-Het helpt je vrediger en gelukkiger in het leven te staan
-Bevrijd je van emoties en trauma’s 
-Haalt beperkende overtuigingen weg
-Het laat je herinneren wie je bent. Terug naar de blauwdruk van jouw leven
-Heft blokkades op van dit leven en vorige levens
-Het geeft je inzichten. 
-Versnelt je spirituele groei

Het proces geeft je wat je op dat moment nodig hebt en aankan.
Wat kun je ervaren:
Tijden dit proces lig je op een matje en mag je volledig ontspannen. Ik raak op bepaalde plekken jouw chakra of meridiaan punten aan. De energie en de muziek doen de rest. Je kunt het volgende gaan ervaren:
-Je lichaam gaat spontaan bewegen. 
-Je kunt astraal gaan reizen of geometrische figuren gaan zien. 
-Je kunt ook emoties gaan ervaren, zoals lachen, verdriet, boosheid. Dit hoort allemaal bij het loslaten. 

Heb je interesse? Neem gerust contact op met Nascha (0622553762).

WORKSHOP DoTERRA joins Aerial Yoga Nidra

13 November 10.30u tot 13.00u ; Workshop DoTERRA joins Aerial Yoga Nidra 

Al lange tijd staat een workshop met etherische olien op het verlanglijstje van YogaValley. Diegene die de Aerial Yoga Nidra specials van Nascha kennen, en haar werkwijze in de yogalessen, weet dat zij graag werkt met olien. Laat je informeren door specialiste Corina van der Dussen. Zij komt speciaal over uit Zuid-Holland! Laat je verrassen door de werking van de olien tijdens jouw Aerial Yoga Nidra sessie. 

Voorafgaand aan de workshop (een week er voor) ontvang je een zakje samples.

De workshop start met uitleg en vooral ook ruiken en proberen van olie, vervolgens een thee pauze met gezonde snack. Daarna hang je heerlijk in jouw doek (of lig je op een mat) voor de Yoga Nidra sessie met jouw eigen olie! Een reis om nooit te vergeten! Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om jouw olie aan te schaffen. Zie onderaan deze nieuwsbrief de extra toelichting voor deze workshop. 

Harte groet, 

Team YogaValley

Toelichting DoTERRA olien en Yoga Nidra:

*Essentiele oliën*
Een essentiële olie is een extract van een plant die grote gezondheidsvoordelen heeft voor mens en dier. Een zuivere olie is 50 tot 70% krachtiger dan kruiden. Het is 100% natuurlijk en veilig. 
Er wordt niets aan de olie toegevoegd of weggenomen. 
De oliën hebben een therapeutische kwaliteit en elke plant wordt gekweekt in het deel van de wereld waar hij het beste en van origine groeit. Dit resulteert in de allerbeste natuurlijk chemie van de plant waardoor de olie precies doet wat hij moet doen voor de gezondheid.
Een essentiële olie is effectiever dan veel van de moderne benaderingen om de gezondheid aan te pakken. Deze oliën kunnen je nieuwe medicijnkastje worden, maar dan zonder de chemische stoffen.
De theorie is leuk, maar nog leuker is om het te ervaren, Als je je aanmeldt ontvang je een zakje met samples. Een paar dagen voor de workshop ontvang je 4 dagen achter elkaar elke dag een filmpje met een olie uit je sample zakje. We sluiten af met de life workshop waarin er nog veel meer oliën zijn en je al je vragen kunt stellen. Als je voor die tijd vragen hebt, stel ze dan gerust.
Zie ik je 13 november??

YES! 

Stop de stress

Aerial Yoga Nidra 

Ons lichaam maakt heel veel belangrijke hormonen en neurotransmitters aan die bijdragen aan een gelukkig gevoel. Daarvoor is een voorwaarde: ontspanning. Na alle inspanning en stress is er ruimte nodig de balans te herstellen. Met Yoga Nidra pak je in een klap alle stresssymptomen aan, zowel lichamelijk als geestelijk. Je komt in zo’n diepe staat van rust dat het helend vermogen wordt geactiveerd en je als herboren uit een sessie komt.

De meeste stress komt voort uit je eigen gedachten. Als je continu overprikkeld bent, kun je op een gegeven moment niet meer goed ontspannen. Je lichaam maakt amper nog hormonen en neurotransmitters aan als endorfines en dopamine, maar volop adrenaline en cortisol. Dat kan op de lange termijn zeer schadelijk zijn. Daarom is het zo fijn dat je met Yoga Nidra voorbij die analytische mind komt. Je schakelt je denken even uit en komt ‘in het niets’, in droomstaat theta of dieper.. 

En dat allemaal hangend in jouw Aerial doek! Of liggend op de mat! Investering in jezelf €33,00. Reserveer je Aerial doek of mat via Momoyoga van YogaValley. Vergeet niet na aankoop jezelf ook daadwerkelijk in de les te plaatsen via Momoyoga  op 13 nov!!

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram