Aerial Yoga Nidra Massage by Nascha

Hoe lijkt het jou te ontspannen in zo’n prachtig aerial doek? Aangeraakt te worden door het doek en door de masseur? Terwijl je je volledig kunt overgeven aan het doek, je gedragen wordt en een etherische olie je nog verder laat wegdromen? De klankschaal die je zacht betovert. Ontspanning door deze behandeling biedt ruimte voor het oplossen van eventuele vermoeidheid- en stressklachten of ‘druk in je hoofd’ zijn.

Het Aerial Yoga doek en de masseur stimuleren en masseren het bindweefsel waardoor de hydratatie nog meer gestimuleerd wordt. Het verbetert de bloedsomloop en het functioneren van het lichaam op celniveau. Mede ook door het resoneren van de klankschaal.

Wanneer je tot rust komt door o.a. de massage, het overgeven van je lichaam aan het doek, het ontvangen van de prachtige klanken, kan er acceptatie komen van ziekte of stress en ontspan je. Door de ontspanning zal bloed weer beter doorstromen op plekken waar je verkrampt was of een blokkade had. Hierdoor kunnen afvalstoffen worden afgevoerd en kan jouw eigen lichaam ervoor zorgen dat je weer in balans komt en heelt.

Als sluitstuk een Yoga Nidra die je nog die extra boost geeft in een slaap/waak moment. Stap volledig Zen weer uit het doek en geniet nog lang na van frisse energie; de Chi blijft stromen.

Laat je verrassen en vooral verwennen. 1 op 1 behandeling. Alle tijd alleen voor jou. Een uur lang.

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram