2021-2022 Cacao Ceremonie

Wees welkom op een van de vrijdagen ’21-’22 in de prachtige studio van YogaValley Hoorn voor een cacao & sound ceremonie om je te verbinden met jezelf, met elkaar, met Mama Cacao en de elementen.

Geplande datums:

* 26 nov 2021 (UITVERKOCHT) *14 jan 2022 (UITVERKOCHT) *4 feb 2022 (Beschikbaar) * 25 feb 2022 (UITVERKOCHT) * 25 mrt 2022 *April en Mei 2022 (Nader te bepalen)

Een Cacao Ceremonie is een prachtige gelegenheid om contact te maken met de innerlijke wijsheid van ons hart om zo dieper te duiken in intentie en expansie. Al duizenden jaren beschouwen inheemse stammen Cacao als een heilige plant met genezende eigenschappen. Cacao werd niet alleen gebruikt in ceremoniële rituelen maar het stond ook bekend als een medicinale plant die helpt bij het genezen en openen van de bloedsomloop van het hart.

Houd er rekening mee dat we slechts 12 plaatsen hebben voor deze ceremonie, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen en we een intieme sfeer kunnen neerzetten. 

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je dus tijdig je plek te reserveren!

*** 

Van cacao ga je niet hallucineren. Het brengt je dichter bij jezelf en het verbindt je op een diepere laag met alles om je heen. In combinatie met zachte klanken en licht ademwerk helpt Mama Cacao je aan te kijken wat je niet langer dient, en brengt ze vrede, vreugde en vertrouwen terug in jouw zijn.

Na het zetten van de intenties en het ervaren van de Cacao, zullen we ons met zang, dans en prayers verbinden met diepere lagen in onszelf en met onze connectie met Moeder Natuur.

Je hoeft verder helemaal niets op deze avond, behalve arriveren, je plekje te vinden, te verwelkomen wat zich aandient en daarin te ontspannen. Op deze avond mag je jezelf toestaan om gewoonweg ‘te zijn’. Zakken in een bedding van zachte groepsenergie. Samen creëren we een sfeer waar je je onderdompelt in een samenspel van sjamanistische drums en andere klanken. 

Neem vooral je eigen drum of andere instrumenten mee als je die behoefte voelt!

Nuttig ruim van tevoren een lichte maaltijd (soep, salade), draag losse kleding in laagjes en dikke sokken, neem misschien een extra dekentje mee en laat al het andere achter je als je de deur dichttrekt van jouw thuis voor deze avond: YogaValley aan de Nieuwsteeg 44 te Hoorn.

***

De ceremonie zal om 19.00 starten en eindigt rond 21.30u.

Vanaf 18.45 uur kun je een plekje zoeken. Matjes, kussens en dekentjes zijn aanwezig.

Parkeren is gratis vòòr 12.00 en ná 18.00 in het nabij gelegen (3 minuten lopen) parkeergarage Het Jeudje. Behalve op koopavond. Parkeren op straat is ook gratis na 18.00.

Investering: €39,- incl. cacao & thee. Yogi’s dienen te boeken via MOMOYOGA! Meer informatie volgt enkele dagen voor de sessie voor diegene die heeft gereserveerd.

De eerste drie aanmeldingen krijgen een kadootje mee naar huis na afloop!

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram