Extra Nieuwsbrief 20 mei 21

Lieve Yogi,

Zo mooi alle enthousiaste lieve berichten te mogen ontvangen! Dank jullie wel.

Met trots biedt YogaValley vanaf 1 juni a.s. ook een nieuw les aan : Adem & Ontspan, door Janneke Meessen. Iedere dinsdagavond van 18.45 tot 19.45u. Een hele mooie aanvulling op je yoga pratice.

YogaValley werkt al een tijd samen met Janneke met Adem en Aerial Nidra Workshops (altijd uitverkochte sessies, welke opnieuw worden aangeboden na de zomer) en doet Janneke samen met Nascha de YoMAD lessen. (Yoga Meditatie, Ademen en Dippen) 

En er is nog meer goed nieuws; ook de lessen in Zuidermeer mogen weer van start gaan! En wel op donderdag 27 mei a.s. om 19.15u.

 Het rooster is een eerste opzet en zal alleen nog maar uitbreiden. Eerst het animo en de zomerperiode aanschouwen. We willen wij je graag aanmoedigen om regelmatig het rooster op Momoyoga.com/yogavalley the checken. En natuurlijk posts op Instagram en Facebook! Indien je een verzoek hebt voor op het rooster of een leuk initiatief; neem gerust contact op of mail. Wij staan open voor verbinden.

Ook wordt een buitenles nog in de planning meegenomen mits de weergoden eindelijk een beetje hun “plasje” ophouden en de zon laten schijnen.                                                                                                  Zo is een sound-healing in Schellinkhout iets wat YogaValley al heel lang wil aanbieden. Indien je interesse hebt, wil je dan een mail sturen aan info@yogavalley.nl (SVP niet middels een reply op deze mail) De kosten zullen ongeveer 20 a 25 EUR bedragen p.p. en het zal waarschijnlijk op een vrijdagavond zijn. Het duurt minimaal 2 uur. Bijgaand alvast wat informatie:

Wat gebeurt er tijdens een Soundhealing

Er kunnen inzichten over jezelf, bepaalde blokkades en patronen zichtbaar worden. Naast het individuele aspect van de ervaring is het een zeer verbindende groepsactiviteit.

De verbindende factor is het simpelweg samen zijn en een ervaring ondergaan die woorden te boven gaan, deze ervaring heeft een ontwapenend effect. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat de unieke gelegenheid wordt gecreëerd om dingen die je niet meer dienen en met je meedraagt los te laten waardoor ontspanning en geluk ontstaat.

Instrumenten die worden bespeeld

Een aantal voorbeelden zijn: stem, klankschalen, Santur, Didgeridoo, Crystal forks, Native Flute. Alvorens de soundhealing begint wordt de gelegenheid geboden om bewust een intentie te zetten.

Graag willen wij jou bedanken voor het verbinden met YogaValley. 
Harte groet, Team YogaValley

Yoga Valley Logo voor handtekening.png

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram