Nieuwsbrief 1 juni ’21

Lieve yogi

Eindelijk; het begint een beetje zomers te worden! Heerlijk natuurlijk. Vitamine D opdoen, terrasje pakken, misschien een vakantie in het verschiet. Voor Yogastudio’s opnieuw een uitdaging want de zomer is vaak niet de drukst bezochte periode m.b.t. yogalessen. Die uitdaging gaan we aan 🙂 

Daarom ook dit jaar een zomerrooster bij YogaValley. Via jouw Momoyoga zie je welke lessen er gegeven worden. Op zaterdagen bijv. de heerlijke lessen Relax/Aroma van Jessica. ((14 tm 29 aug wordt deze les gegeven door Nascha) 

De Yin-lessen worden door Irma Heerooms waargenomen (periode 12 juli tm 8 aug); een aanrader om bij haar bijzondere ervaringen op te doen en eens op een andere manier naar je yoga practice te (laten) kijken. Ik (Nascha) ben in ieder geval fan! 

En sinds kort staat de les Adem&ontspan op het rooster! Heerlijk natuurlijk. En dat hebben sommige yogi’s al snel ontdekt. Deze les zal doorgaan bij voldoende animo en check vooral ook het rooster. (Janneke zal ook een enkel keer niet beschikbaar zijn ivm de vakantie)

En natuurlijk is er de les van Jessica via de Kosmos! Ook al zo’n cadeautje. Iedere vrijdag een nieuwe serie met een meditatie of ademsessie erbij. 

Vrijdag 18 juni a.s.SOUNDHEALING in Schellinkhout!                                                                                Zoals beloofd is daar dan eindelijk de lang verwachte soundhealing by Maindrian. Een bijzonder mens die al heel jong zich verdiepte in o.a. het sjamanisme. In een prachtige landelijke omgeving temidden van de boomgaard rol je jouw matje uit en leidt Maindrian jou met zijn fijne stem. Maindrian stelt zich hieronder voor en vertelt iets over de soundhealing. Een mooie investering in jezelf voor deze zomer tegen een zeer gereduceerd tarief! Gezien de belangstelling en aanmeldingen vooraf nodigen wij jou uit te boeken via jouw Momoyoga. 

Wanneer: vrijdag 18 juni a.s. 19.30u. 

Investering: €20,- incl een kopje thee en een gezonde versnapering.

Even voorstellen
​Mijn naam is Maindrian Venbroek, sinds een aantal jaren ben ik bezig met ‘ sound healing’. Ik ben een gecertificeerde masseur; opgeleid door Hans Meihuizen,  een professional op het gebied van klankschaal therapie. Dankzij hem ben ik ingewijd op het pad als sound healer. Al een aantal jaren werk ik intensief met chakra’s, dit zijn energetische ‘wielen’ die verbonden zijn met de klieren van het lichaam. Tijdens de behandeling  werk ik met behulp van o.a. instrumenten en mijn helende stem specifiek met deze chakra’s. Dit zorgt ervoor dat u meer in balans bent, en eventuele blokkades worden weggenomen.
 
Wat gebeurt er tijdens een SoundhealingEr kunnen inzichten over jezelf, bepaalde blokkades en patronen zichtbaar worden. Naast het individuele aspect van de ervaring is het een zeer verbindende groepsactiviteit.De verbindende factor is het simpelweg samen zijn en een ervaring ondergaan die woorden te boven gaan, deze ervaring heeft een ontwapenend effect. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat de unieke gelegenheid wordt gecreëerd om dingen die je niet meer dienen en met je meedraagt los te laten waardoor ontspanning en geluk ontstaat.Instrumenten die worden bespeeld

Een aantal voorbeelden zijn: stem, klankschalen, Santur, Didgeridoo, Crystal forks, Native Flute. Alvorens de soundhealing begint wordt de gelegenheid geboden om bewust een intentie te zetten.

Graag willen wij jou bedanken voor het verbinden met YogaValley. Of je nu voor een massage, een workshop of yogales bij ons bent geweest; wij zijn blij met iedere vorm van verbinden. Dank je wel dat jij deel uitmaakt van YogaValley! Om iedereen zoveel mogelijk fit te houden zijn we gaan denken in mogelijkheden. Dit delen we graag met jou en nodigen jou uit om een van de uitdagingen aan te gaan. Na de zomervakantieperiode ook Yang lessen op het rooster en wat dacht je van Aerial Yoga Nidra!

Fijne zomer allemaal! Harte groet, Team YogaValley

093CF2DB-9F9E-4305-8C05-93D2942E22DC.png

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram