Workshop 24 maart en 19 mei ’23 Ademcoaching & Aerial YogaNidra & Klankschalen

Listen tot the silence In your heart, Listen tot the silence It’s the start, From silence comes sound, From sounds come words, From words come prayers, From prayers grows peace, In peace love grows, With LOVE we heal

Lieve Yogi’s,
Wat zijn wij als team YogaValley trots! Zoveel prachtige mensen die bij ons komen ervaren, lessen, zich durven open te stellen, te ontdekken en nog veel meer! Dank voor jullie vertrouwen in ons. Zonder jullie is er geen YogaValley. Bedank jezelf dat je de tijd neemt om een les of workshop te volgen. We kijken altijd met liefde uit naar iedere les!!!!
En wat was het mooi zaterdag 11 feb. jl. in een uitverkocht Foreestenhuis! Klankschalen, gongs, kristallen piramides en nog veel meer.Het was vooral ook heel erg intens. Er was voor een ieder genoeg om op te ruimen. Neem ook altijd de tijd om je les of workshop daarna te integreren. 🙂

Om weer wat te verzachten en te verdiepen bedachten Janneke en Nascha om weer eens iets te combineren met adem & yoga-nidra. Wat dacht je van een speciaal toetje na de workshop om alleen met de trillingen/frequenties en sound van kristallen klankschalen te “baden”? Alles in de studio aan de Nieuwsteeg 44 Hoorn.

De WORKSHOP:
Het ademwerk helpt jou om te leven vanuit jouw authentieke kracht. De adem is de poort naar jouw innerlijke stem. Iedere keer dat iets te pijnlijk is om te voelen, beperk je je adem. En iedere keer dat je dat doet, raak je een stukje verwijderd van jouw authentieke kracht. In een ademsessie verbind jij je weer volledig met jouw adem, en dus met jezelf. 
Oude pijn en oude verhalen mag je loslaten en je maakt de weg vrij voor nieuwe verhalen. 
Doordat we samen ademen in een groep, wordt je op een heel mooie en ondersteunende energie meegenomen in jouw proces. Je ondergaat jouw proces individueel, op jouw matje, in jouw space, maar we creëren voor jou een veilige setting waarin je gedragen wordt door de energie van de groep. 
We starten de workshop met het formuleren van een intentie. Deze mag jij meenemen de komende tijd, en deze zal je helpen datgene waar je van droomt daadwerkelijk te kunnen manifesteren.


Na een kop thee en iets lekkers gaan we naar het tweede deel van de reis.
In (Aerial) Yoga Nidra beoefenen we de traditionele Yoga Nidra liggend in het Aerial Yoga doek of op je yogamat. Healing Space tussen waken en slapen!
Het brengt een ongelooflijke kalmte, rust en duidelijkheid. Yoga Nidra is een van de aller diepste meditaties, waarin bewustzijn door de vele niveaus van het mentale proces wordt geleid naar een staat van opperste stilte en inzicht. En als toetje; afsluiten met een klankschaalbad (7 kristallen chakra klankschalen) We zien je graag vrijdagavond 24 maart 19.30 u start. (22.00u einde) Vol =Vol
€5,- aanbetalen en €30,- gepast meenemen. Reserveren via Momoyoga 

© 2023

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram