11 dec ’20 Adem-Coaching & Aerial Nidra Uitverkocht!!

Tijdens een ademworkshop onderga jij jouw ademsessie samen met anderen in een groep. Voordeel hiervan is dat je vaak sneller in het proces wordt meegenomen door de kracht van de groep. Voordat we de ademsessie ondergaan, word je meegenomen in een mooie geleide meditatie, waarin je je bewust kunt worden van jouw wens en jouw doel. Hierna kun je voor jezelf een intentie en doel opstellen die je meeneemt in de ademsessie. 

In Aerial Yoga Nidra beoefenen we de traditionele Yoga Nidra liggend in het Aerial Yoga doek. Je wordt volledig gedragen door het Aerial Yoga doek en het doek vormt zich helemaal om jouw lichaam. Het doek ondersteunt jou daar waar jij ondersteuning nodig hebt en geeft ruimte aan het lichaam om te ontspannen en weg te zinken naar mate de Yoga Nidra vordert. Het vormt een cocon om jou heen, een veilige ruimte waarin je nog meer ontspanning en rust kunt ervaren.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Boek dan een mat en een hammock via de link en wees verzekerd van een bijzondere ervaring! Inclusief thee en een verantwoorde snack.

Investering: €25,- in jezelf, klik hieronder om te reserveren https://www.momoyoga.com/yogavalley/lesson/7833619/workshop-ademcoaching-aerial-yoganidra

Docenten: Janneke Meessen & Nascha Tschmelitsch

Wanneer: Vrijdag 13 november ’20

Hoe laat: 19.30h – 22.00h

Waar: Nieuwsteeg 44 Hoorn

Nodig: Een eigen yogamat, deken en vooral een T-shirt met mouwen (ivm hygiene)

De beoefening van Yoga Nidra is de wetenschappelijke methode om tot rust te komen. Tijdens de beoefening van yoga nidra ontspannen we niet alleen, maar we herstructureren onszelf van binnenuit.

Yoga Nidra is slaap met een vleugje bewustzijn. Het is een toestand tussen waken en dromen in. Tijdens Yoga Nidra open je de diepere lagen van het bewustzijn. Op dit moment, nu je dit leest, gebruik je je intellectuele geest, de meest oppervlakkige laag van het bewustzijn. Wanneer je je ontspant, openen de lagen van het onderbewuste en het onbewuste. Dit zijn de sterkste krachten in het menselijk lichaam.

In de huidige maatschappij zijn heel veel mensen overprikkeld als gevolg van allerlei soorten stress. Hierdoor raakt het zenuwstelsel volledig uitgeput. In yoga nidra draaien we dit proces om. Via de ontspanning van het lichaam, helpen we uiteindelijk ook de diepere lagen ontspannen. De totale systematisch ontspanning van Yoga Nidra staat gelijk aan uren gewone slaap zonder bewustzijn. Het beoefenen van 1 uur Yoga Nidra kun je vergelijken met 4 uur reguliere rust.

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram