Onthaasten bij Logeerderij de Kukel

Beleef “La dolce vita” in hartje Zwaag!

YogaValley geeft ook lessen op locatie! Voorjaar en zomer 2020 o.a. aan de prachtige zwemvijver bij “de Kukel” in Zwaag.

Wil je onthaasten? Dan is dit de plek. Ook Thaise Yoga Massage of een Wellness Massage kan geboekt worden bij een verblijf in “de Kukel”. Informeer naar de special.

https://logeerderijdekukel.nl/arrangementen-en-meer/

Geïnspireerd door vele vakantiehuizen en B&B’s in binnen- en buitenland die de eigenaren Ids & Daniella de afgelopen jaren hebben bezocht, zijn ze in 2018 aan de slag gegaan met een eigen vakantiehuis. In 2018 kregen zij de mogelijkheid een huis te kopen op de Dorpsstraat in Zwaag (West-Friesland). Achter het huis lag een schuur en een flink stuk grond. Dit was de start van hun droom: logeerderij “de Kukel”; een plek om te onthaasten en te genieten van de goede dingen in het leven.

Logeerderij de Kukel is de perfecte uitvalsbasis om West-Friesland te ontdekken. Bijvoorbeeld: historische driehoek (stoomtram) / brocante route / musea: WFM, museum van de 20e eeuw en Huis Bonck / Enkhuizen: Zuiderzee Museum / Medemblik / Edam-Volendam (op de fiets langs de IJsselmeerdijk; molen Etersheim en schooltje van Dik Trom / Amsterdam / Alkmaar / Noordzeestrand / Fort Beemster-wellness / kitesurfen of suppen in Schellinkhout / midgetgolf Schellinkhout 

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram