Over Yanis

Mijn liefde voor Yoga begon 10 jaar geleden bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Al begreep ik toen niet precies wat yoga was, toch deed het mij erg goed voelen. Het heeft mij geholpen in tijden van stress, prestatiedruk en break-ups. Op de mat voelde ik me thuis. Daar mocht alles er zijn, tranen mochten rollen of mondhoeken omhoog krullen. Vrijheid en blijheid gierde door m’n lijf in Savasana. Yoga werd mijn drugs.. 

Al gauw had ik het gevoel dat ik dit moest delen. Ik wil mensen blij maken en goed laten voelen. In 2018 besloot ik naar India af te reizen om daar mijn 200 uur teacher training te volgen. Hatha & Ashtanga Yoga was de opleiding in de yoga hoofdstad Rishikesh, waar ik mij toe geroepen voelde. Een bijzondere ervaring, heel anders dan de (Vinyasa) yoga die ik gewend was in onze Westerse wereld. Ik maakte kennis met de real deal; Yoga is not a practice, it’s a lifestyle.

Sindsdien heb ik lesgegeven op verschillende locaties tijdens mijn reizen. Van yoga retraites in Thailand, tot aan communities, festivals en studio’s op verschillende locaties in Australië. Nu ik weer op Hoornse bodem ben en tijd heb om mijn roots hier (opnieuw, ik ben namelijk geboren Horinees) te vestigen, heb ik de tijd en ruimte om mijn eigen flow verder te ontwikkelen waarin ik de diepte in duik en gebruik maak van Latijn Amerikaanse medicine songs. Ik ben heel benieuwd wat voor moois yoga mij hier gaat brengen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de studio en je te begeleiden in mijn Slow Flow les.

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram