RootBoxing by Suzanne

Jaaaaa RootBoxing! Wat een bijzonder proces, een proces waar ik volop van geniet, met heerlijke persoonlijke groei momenten! Loving it!! Hoe het van een geplant zaadje tot idee is gaan groeien, tot het uitwerken en haar mooie eigen unieke vorm heeft gekregen! 

In de maatschappij waarin we leven wordt veel van ons verwacht. Het lijkt wel of de lat steeds hoger wordt gelegd en overvolle agenda’s worden steeds meer de norm. We glijden mee in de drukte van de dag en alles wat er bij komt kijken. We raken uit contact met onszelf, we verliezen ons eigen gevoel en laten onze grenzen vervagen.

Doormiddel van een unieke combinatie van meditatie, yoga en verschillende boks en trap technieken op de bokszak wil ik je handvaten mee geven om weer terug in contact te komen met jouw eigen roots.
Hoe je via je ademhaling vanuit je hoofd terug kan komen naar het moment waar jouw ware kracht ligt. 

We zijn allemaal op zoek naar hetzelfde, vrijheid en geluk. We proberen van alles om dit te bereiken buiten onszelf, terwijl het heel dichtbij is, namelijk enkel en alleen in ons(zelf). Het is een waardevol proces om weer in contact te komen met ons ware zelf, de essentie van het leven.

Je kan RootBoxing volgen op instagram en facebook. Wil je meer weten stuur mij dan een berichtje via inbalans@rootboxing.nl
En natuurlijk kan je voor meer informatie terecht op www.rootboxing.nl

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram