Nieuwsbrief 15 aug’21

Lieve yogi, lieve jij,

“Laat los wat je niet kunt veranderen. Focus op wat je wel kunt veranderen”.

De zomer is al weer langzaam op haar retour. Wij hopen natuurlijk dat je een fijne zomer(vakantie) hebt gehad. Ook al was het niet alleen maar zonneschijn; gelukkig worden we alsnog getrakteerd op wat extra vitamine D de komende weken. En dat bracht ons ook weer op nieuwe ideeën en een nieuwe poging om in Schellinkhout een prachtige Sound-Healing Sessie te organiseren samen met Maindrian. (na de succesvolle Sound Healing in Zuidermeer op 18 juni jl) De komende sessie is mede mogelijk gemaakt door “Het koffielokaal” te Hoorn. Daarover onder aan deze nieuwbrief meer. 

Vanaf 23 augustus a.s zal het nieuwe lesrooster ingaan. Irma was al verbonden als docent aan YogaValley en met trots verwelkomt YogaValley haar nu ook met de prachtige Yin Yang lessen. Iedere maandagavond geeft zij twee lessen. (Yin Yang yoga en Yin Yoga) 

Ook Janneke zal op de dinsdagen weer starten met de intens mooie adem & ontspan lessen. 

Nascha zie je op dinsdag,- en woensdagavond in de studio met Yin yoga lessen en op donderdagavond in Zuidermeer. Nieuw op het rooster is ook de try-out Aerial Yoga Nidra op woensdagavond. Steeds meer wordt duidelijk hoe intens goed het is voor je brain om yoga Nidra te beoefenen. Ook kun je prive-sessies boeken voor o.a. Aerial Yoga Nidra massage en Thaise Yoga Massage. Maar natuurlijk ook voor coaching en prive-lessen. Check gerust eens de web-site van YogaValley www.yogavalley.nl en lees over de voordelen van bijvoorbeeld een Thaise Yoga Massage.

En natuurlijk is er de les van Jessica via de Kosmos! Ook al zo’n cadeautje. Iedere vrijdag een nieuwe serie met een meditatie of ademsessie erbij. (en te volgen op ieder moment waarop het jou schikt) En niet te vergeten de lessen op zaterdagochtend van Jessica; ze geeft jou een ontspannende start van het weekend tijdens haar Relax & Aroma lessen. LET OP, deze lestijden zijn veranderd naar 09.30u.

YogaValley staat niet stil, wij willen ook weer veel vernieuwende workshops aanbieden; daarover later in het jaar meer. (denk aan Kundalini yoga, Ademcoaching, Aerial Yoga Nidra, Healing & Transformatie, Rootboxing) 

YoMAD komt later het seizoen weer op het programma als het water van het Markermeer weer lekker afkoelt 🙂 (Yoga Meditatie Adem en Dippen) 

Onze Wellness masseuse Marjolein (Papillon Wellness) heeft een prachtige eigen praktijkruimte aan huis gekregen. Gefeliciteerd! Dat betekende helaas voor YogaValley dat we haar moeten missen in de Yoga & Life Style Studio. Wij wensen haar heel veel succes en we gaan haar ongetwijfeld terug zien hoor, met specials in de studio. 

En omdat YogaValley altijd de samenwerking zoekt en gelooft in de kracht van samen ondernemen, energie bundelen, aandacht voor lichaam en geest; verwelkomen wij Suzanne met “Rootboxing”! Deze inspirerende krachtige vrouw kwam al eens eerder op het pad van Nascha en zij zijn elkaar niet meer uit t oog verloren. “Ik geloof in haar concept en vind het een prachtige aanvulling op alles waar YogaValley voor staat en waar Yin & Yang in elkaar overvloeien, mogen vermengen en op zichzelf mogen staan. “ 

Rootboxing”   www.rootboxing.nl 

Terug in contact

RootBoxing geeft je de mogelijkheid om steeds meer in contact te komen met jouw lichaam. Vanuit je hoofd, terug in je lichaam. Want hoe meer je in contact bent met je lichaam hoe beter je ermee kan samenwerken. Hoe meer je in jezelf kan vertrouwen in stressvolle situaties en jezelf in alle rust naar het moment kan brengen.“’De ruimte wordt ons gegeven om jou eigen wijze kracht terug te vinden. Door te onthaasten kom je weer meer in contact met je lichaam en in plaats van dat je geleefd wordt, kom je terug naar je eigen mooie Roots. Jouw Roots!” 

Vrijdag 27 augustus a.s.SOUND-HEALING in Schellinkhout!                                                                                Zoals beloofd; Een sound-healing in een nieuw jasje by Maindrian. Maindrian is zeer vernieuwend en verfrissend in zijn vak. Een prachtig mens die zich al heel jong verdiepte in o.a. het sjamanisme. In een mooie landelijke omgeving temidden van de boomgaard rol je jouw matje uit en leidt Maindrian jou met zijn fijne stem en muziek.  Een mooi cadeau voor jezelf deze nazomer!  Gezien de belangstelling en aanmeldingen vooraf nodigen wij jou uit te boeken via jouw Momoyoga. (Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Wanneer: vrijdag 27 augustus a.s. 19.00u tot 22.00u Schellinkhout (LET OP, er is geen toilet op locatie!)

Investering: €27,50 incl een kopje thee en een gezonde versnapering. Eigen matje, dekentje en kussen meebrengen. Yogi’s dienen te boeken via MOMOYOGA! Let wel, dit is een aanbetaling van €11,- !! Op locatie graag €16,50 gepast meebrengen. Er is geen mogelijkheid tot pinnen. Meer informatie volgt enkele dagen voor de sessie voor diegene die heeft gereserveerd.

Tot ergens op de mat 🙂 Harte groet, Team YogaValley

093CF2DB-9F9E-4305-8C05-93D2942E22DC.png

Soundhealing: De kinderen v/d aarde ontwakenen 
Meer dan ooit speelt gezondheid een uitermate belangrijke rol, wist je dat wij in staat zijn om ons eigen lichaam te stemmen? . In deze workshop kan je ervaren hoe het is om
‘’Sound Healty’’ te zijn en jezelf te stemmen.  Deze workshop is interactief als ook creatief, expressief en meditatief. De bijeenkomst is opgebouwd uit een verhaallijn, waarin je wordt meegenomen en wordt uitgedaagd om je levenservaring en jezelf te verruimen.  
Het verhaal is opgebouwd uit verschillende vormen zoals:

-Ritme – Bewegingen die levens-energie stimuleren
-Vibratie         – Lichaamspercussie -Vocale expressie – Klank 
Het thema van de workshop is ‘’Kinderen van de aarde ontwakenen’’.
Het heeft een sjamanistische grondtoon en de essentie van de workshop is dat er sterke uiterlijke en innerlijke verbindingen worden gelegd, healing en transformaties mogelijk zijn.
Het unieke aan deze ervaring is dat de gelegenheid wordt gecreëerd om zelf actief te participeren aan deze transformationele creatie door het maken van ritme, bodypercussie en vocale expressie. Soundhealing Shaman zal de bijeenkomst leiden en maakt gebruik van diverse akoestische instrumenten waarvan de trillingen tot diep in het lichaam dringen. 
Naast de actieve vormen is er ook een passief element die elkaar afwisselen, zodat je tijdens de rustmomenten heerlijk kan liggen en de healingen en trillingen diep kan ervaren.
De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Yoga Valley. 
Praktische informatie:

Plaats: Schellinkhout (Hoorn) in een privé natuurgebied (bij slecht weer Blokker binnenlocatie)Locatie: Wordt gegeven bij aanmeldingdatum: vrijdag 27 augustus tijd: 19.00 tot 22.00 uurkosten: €27,50,-

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram