Nieuwsbrief 18 mei 2021

Lieve yogi, 

YogaValley gaat er weer voor!                                                                                                                    Vanaf 25 mei a.s. zijn er weer lessen. Binnenkort ontvang je nog een nieuwsbrief met meer informatie!

17 mei jl. is er bekend gemaakt dat er weer binnen mag worden gesport. Aangezien Yoga als een individuele binnensport wordt beschouwd, willen wij jou graag weer ontvangen!  Alle deelnemers beoefenen individueel hun meditatie en houdingen op een vaste positie (op een yogamat) in de ruimte. Door deze placering is de afstand van 1,5 meter steeds gegarandeerd. Ook hebben wij het aantal yogi’s per les teruggebracht van max. 16 naar max. 8. We ventileren en de studio van YogaValley beschikt over een goedgekeurd HEPA filter. Doe voor iedere les de gezondheidscheck https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/gezondheid-en-zorg/gezondheidscheck 

Graag maken we nog eens gebruik van de mogelijkheid jou bedanken voor het vertrouwen in YogaValley. Of je nu voor een massage, een workshop of yogales bij ons bent geweest; wij zijn blij met iedere vorm van verbinden. Dank je wel dat jij deel uitmaakt van YogaValley! 

Om iedereen zoveel mogelijk fit te houden zijn we blijven denken in mogelijkheden. Zo is Aerial Nidra doekmassage op het rooster gekomen en Thaise Yoga Massage. Het rooster wordt nog aangepast naar wat in onze mogelijkheden ligt. Het kan zijn dat het nog iets verandert; er aanvullingen komen; er een zomerrooster komt; nieuw aanbod. Dit delen we graag met jou en nodigen jou uit om vooral ook YogaValley te volgen op Instagram en Facebook. Natuurlijk kun je de website www.yogavalley.nl altijd raadplegen voor informatie. Via MomoYoga vind je binnenkort het rooster! Zeker 4 yin yogalessen, Aerial en een buitenles!

 Na de zomer;

komen er diverse workshops en klankschaalsessies op het programma te staan op de vrijdagavond en/of in het weekend. En dat alles in de nieuwe locatie in Hoorn, Nieuwsteeg 44. (donderdagavond ook weer Yinyoga lessen in Zuidermeer) Gezien de studio langere tijd gesloten was waren wij helaas genoodzaakt om de locatie Honky Tonk in Zwaag (voorlopig?) te sluiten. De woensdagavond Yin Yoga lessen zijn dan in de prachtige locatie Nieuwsteeg 44 Hoorn.Om goed op de hoogte te blijven nodigen wij je uit YogaValley te volgen op FB en Instagram. Zo mis je niets en blijf je goed ge├»nformeerd. 

Kom los van je dagelijkse beslommeringen! Sluit je aan! #Tameyourmonkeymind #setyourmindfree #boostjeimmuunsysteem We hopen je gauw te zien!                                               

LET OP, ALLE ABONNEMENTEN EN STRIPPENKAARTEN STAAN NIET MEER ON HOLD. De abonnementen worden weer teruggebracht naar EUR 49,50 

 UITERAARD VINDEN WIJ HET SUPER FIJN ALS JE IETS BOEKT, ZO KAN YOGAVALLEY BLIJVEN BESTAAN. Namast├ę  

HARTE GROET, TEAM YOGAVALLEY

Yoga Valley Logo voor handtekening.png

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram