Samenwerking YogaValley met Gezondheidscentrum FYSIO B&O

Yin Yoga in Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder

In Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder zullen wij, wanneer dit in groepsverband weer mogelijk is, ook yogalessen gaan aanbieden in samenwerking met Nascha van Yoga Valley. De groepen zullen uit maximaal 10 personen bestaan en gaan door vanaf 4 deelnemers. 

Zie hier onze tarieven. 

Nascha heeft eerder in Zwaag lesgegeven in De Kreek en in de Honkey Tonk en nu dus bij ons Fysio B&O. Deze lessen zijn NIET te boeken via abonnement of strippenkaart YogaValley maar bij Fysio B&O zelf. De lessen duren 55 minuten.

Wij kijken er erg naar uit om haar lessen in onze oefenzaal te kunnen aanbieden. 

De tijden zijn: 
Vrijdag 09:00-10:00 Ook in overleg Prive les mogelijk

De lessen worden gegeven in het Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder, Jacobsstaf 52F in Zwaag, in de oefenzaal van Fysiotherapie B&O.
Wanneer je binnenkomt ga je door de tweede schuifdeuren naar links en kan je doorlopen door de wachtkamer en aan het eind van de gang van de fysiotherapie wachten.
 
Hier zal binnenkort een bankje / kapstokken aan de wand komen om je spullen kwijt te kunnen tijdens de les.
Er is helaas geen omkleedruimte, dus kom alvast in je yogakleding naar het gezondheidscentrum.
 
Het meenemen van een eigen matje mag, maar er zijn voldoende matjes in de zaal aanwezig. Dekentjes ook maar mag je zeker ook zelf meebrengen.
Het meenemen van een grote handdoek is gewenst.
 
Graag vragen we je om je op de website https://zwaag.fysiobo.nl/sporten/yoga/ in te schrijven voor de les zodat we weten hoeveel personen er komen en er niet te veel deelnemers zijn tijdens de les.
 

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram