Nieuwsbrief 20 feb ’22

Lieve yogi, 

Wat fijn dat je nog steeds member bent van YogaValley! Een prachtige en krachtige verbindingsplaats waar je spirituele reis begint of zich verder verdiept. Of je nu voor een massage, Cacao Ceremonie, een workshop of yogales bij ons bent (geweest); wij zijn blij met iedere vorm van verbinden. En vooral, dat je leert er voor jezelf te zijn, tijd vrij te maken voor JOUzelf. Natuurlijk gaan wij ook zelf continue op reis om ook het aanbod voor jullie groter, interessanter en verdiepend te maken. Een prachtige agenda voor de komende periode kun je verwachten. YogaValley is zo intens trots en blij om het volgende te mogen aankondigen:

CACAO CEREMONIE 25 Februari & 25 Maart a.s.

Een nieuwe samenwerking met Angelike. Zij gaat voor YogaValley de Cacao Ceremonies begeleiden (25 februari a.s. UITVERKOCHT)  Gelukkig is er al weer een nieuw datum bekend! 25 maart a.s. is er weer zo’n prachtige reis te boeken. Er zijn slechts 12 plaatsjes beschikbaar. En natuurlijk ook nog meer nieuws en fijns om te ervaren binnenkort. Het beste kun je echt YogaValley volgen op Instagram (of Facebook) om de aankondiging van workshops en ceremonies te zien en direct te boeken. Zo ben je verzekerd van een plek. Cacao Ceremonie is te boeken via Momoyoga tegen een investering in jezelf van €39,50 (van 19.00 tot 21.30 u, incl cacao, thee en iets lekkers)

SPRING CLEANING EXPERIENCE vrijdag 18 Maart a.s.

Irma Heerooms brengt Yin Yoga naar extreme hoogtes, next level master class. Verbaas jezelf en reis met haar mee. Creëer ruimte voor groei. Het element hout, welke in de Traditionele Chinese Geneeskunde staat voor het voorjaar zal leidend zijn in deze intense “Voorjaarsschoonmaak”. Gekoppeld aan de lente zijn de meridianen lever en galblaas. Hout heeft water nodig om te groeien, nieuwe knoppen laten groeien en bloeien. Deze beginnende kracht staat in verbinding met het element hout. Gun jezelf deze gehele schoonmaak van lichaam en geest! Boeken via MomoYoga. Vrijdagavond 18 Maart van 19.30 tot 21.30u investering in jezelf €29,-

STEMMEDITATIE zondag 6 Maart & 27 Maart a.s. 

Op zondag 6 maart en 27 maart 10-12u zijn er stemmeditaties in de studio van YogaValley, begeleid door Angelike (De kracht van je stem). Boeken gaat dan ook via Angelike, aanmelden per mail voor deelname. info@dekrachtvanjestem.nl Bijgaand de introductie van Angelike en uitleg over deze prachtige vorm van meditatie. AngelikeIk geloof in de kracht van aanwezig zijn in je lichaam.
Luister naar je lichaam!
Ik ervaar dagelijks dat de kracht van verbinding begint in ons eigen lichaam, ons hart, onze wortels. De stevige bedding zit in jezelf. Met alles wat je bent, ben je prachtig. Vanuit die plek in onszelf kunnen we verbinding maken, met onze verlangens, liefde, dromen en een ander, als we dat willen.
Avonturier, creatieveling, dochter, zuster, engel, bengel, strijdster, moeder, levensgenieter…. ik ben het allemaal geweest en heb het allemaal gedaan en ik ben het allemaal nog altijd.
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en opleiding in Soul Voice®️, Sjamanistische verkenningen, mindfulness en De Kracht van je Stem.
In mijn workshops en ceremonies neem ik je me op reis naar de verbinding met jezelf, ontspanning en levensvreugde.

Stemmeditatie is een hele gemakkelijke manier om uit je hoofd en in je lijf te komen. Het heeft niets met zingen te maken, behalve dat je het beiden met je stem doet. Als je een stem hebt kan je stemmeditatie doen! Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren (mag wel) en je hoeft ook geen ervaring te hebben met stemwerk (ook wel sounding genoemd). Hoe lekker het kan zijn om je te verbinden met je stem en je lichaam tegelijk kan je alleen zelf ervaren. Een bijkomend effect is dat je ademhaling vanzelf verdiept en regelmatiger wordt. We gaan een meditatie op de 7 chakra’s doen, je stem hoeft niet mooi te klinken, hard of juist zacht te zijn, het gaat om de trilling die je chakra’s in beweging zet.We eindigen met lekker liggen op je matje en het ontvangen van een stemheling.

Data; Zondag 6 en Zondag 27 maart
Tijd;  9.45 inloop, start 10.00 – 12.00
Meenemen; waterflesje, warme sokken, eventueel omslagdoek, comfortabele kleding
Bijdrage; € 19,50

JOYBinnenkort start Joy Schensema met o.a. Reiki en personal coaching bij YogaValley. Bijgaand haar introductie.
Hi , ik ben Joy🕊! Vanaf 23 februari zal ik binnen YogaValley een aantal momenten in de week beschikbaar zijn voor holistische, intuïtieve coaching en energetische healing behandelingen waaronder reiki. 

Ik ben hier om samen met jou op zoek te gaan naar dat vuurtje in jezelf die misschien op dit moment gedoofd is of nog meer mag gaan vlammen. Om op zoek te gaan naar je innerlijke kracht, je levensmissie, en naar alles waar je hart een sprongetje van maakt, de joy in jezelf ! ✨ Laten we samen meer levensenergie en joy creeeren zodat je weer kunt stralen als nooit te voren! 

info@more-joy.nl
Voor alle samenwerkingen met YogaValley check je onze website www.yogavalley.nl
Genoeg moois en nieuws om de komende tijd verder VRIJ te reizen!Harte groet,Team YogaValley06-22553762

© 2024

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram